На Борзнянщині рятувальники провели профілактичні рейди щодо пожежної безпеки під час жнив

18 липня 2023 року співробітники Ніжинського районного управління ГУ ДСНС України у Чернігівській області провели профілактичні рейди щодо забезпечення пожежної безпеки під час збиральної компанії.

Щодо оздоровлення дітей

9  травня Кабінет Міністрів прийняв постанову , якою запровадив механізм “гроші ходять за дитиною” при оплаті послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, що потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Механізм буде реалізовуватись у рамках експериментального проєкту, що дозволить відтестувати запропоновану механіку монетизації таких виплат. 

Оголошення

Незабаром вся Україна  переходить на єдину енергетичну базу даних -  інформаційно-комунікаційну платформу ДАТАХАБ (Постанова НКРЕКП №604 від 14.06.2022) ТОВ «Енера Чернігів» закликає споживачів електроенергії звернутися до своїх Центрів обслуговування клієнтів (за територіальним розташуванням) та надати (звірити) персональні дані власника особового рахунку (серія і номер паспорта, ідентифікаційний код, номер телефону)  для уникнення помилок при здійсненні нарахувань за електроенергію

Заборона на вилов щуки

З 15 лютого, відповідно до нових Правил любительського і спортивного рибальства, на водних об’єктах Чернігівської області встановлюється заборона на вилов щуки. Діятиме заборона до 31 березня.

Шановні друзі

Незабаром Чернігівський обласний ТЦК та СП відзначатиме свою 4-ту річницю з дня створення*! З цієї нагоди керівництво Чернігівського обласного ТЦК та СП оголошує розіграш портативної колонки серед своїх підписників!

Увага важлива інформація!

В Комарівській сільській раді Чернігівським регіональним центром підвищення кваліфікації буде проведено навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Соціальна підтримка пільгових категорій громадян та осіб з інвалідністю".

Увага важлива інформація!

Сьогодні вимикатимуть світло у Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській та Полтавській областях. Обмеження необхідні, щоб зменшити навантаження на мережі, забезпечити стале балансування енергосистеми та уникнути повторних аварій після російських обстрілів. Відключення можуть тривати понад 4-6 годин