Урядом прийнято рішення про запровадження реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» у 2020-2022 роках (розпорядження Кабінету Міністрів України від 17 липня 2019 р. № 552-р).

         Міністерству юстиції разом з Координаційним центром з надання правової допомоги, іншими міністерствами та центральними органами виконавчої влади, обласними та Київською міською державними адміністраціями за участю органів місцевого самоврядування, громадських об’єднань доручається здійснювати спільні комунікаційні заходи шляхом підтримки інформаційно-просвітницьких ініціатив.  

         З метою реалізації кампанії «Я маю право на виконання рішення суду» в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», просимо розмістити тематичний відеоролик Міністерства юстиції України «Путівник виконавчого провадження» (2 хв. 31 сек.). Ролик доступний за посиланням – https://cutt.ly/JwM3FiI

Про результати розгляду цього листа прохання повідомити до 07 жовтня 2019 року на електронну адресу  pravovaosvita@cn.minjust.gov.ua.

 

 

В.о. начальника                                                                       Ірина ЖМАКА