До уваги виборців

         Напередодні чергових місцевих виборів та проміжних виборів народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі №208, що відбудуться одночасно 25 жовтня 2020 року актуальним стає  перевірити своє включення до Державного реєстру виборців та уточнити свої персональні дані. У першу чергу це стосується громадян, які:

     досягли вісімнадцятирічного віку та голосуватимуть вперше;

     не змогли проголосувати або помітили будь-які неточності у списках виборців під час проведення попередніх виборів;

     перебували на консульському обліку в закордонних дипломатичних установах України, проходили строкову військову службу або вибули з установ виконання покарань;

     – не отримали іменне запрошення.

         Зробити це можна за допомогою:

  • он-лайн сервісу “Кабінет виборця” на сайті Державний реєстр виборців,
  • у приміщенні дільничної виборчої комісії на відповідній території після 15 жовтня
  • або ж своєчасно звернувшись безпосередньо до відділу ведення Державного реєстру виборців з паспортом або тимчасовим посвідченням громадянина України.

         Відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Борзнянської райдержадміністрації знаходиться за адресою: м.Борзна, вул.П.Куліша, 104, на І-му поверсі приміщення адмінбудинку. Прийом громадян: понеділок-п'ятниця, з 08:00 по 17:00 (обідня перерва з 13:00 по 14:00). Телефони для довідок: (04653)34402, (04653)34430.

         Звертаємо увагу, що заяви виборців щодо виявлених неточностей можуть бути розглянуті для внесення змін у списки виборців не пізніш як за п’ять днів до дня голосування (до 19 жовтня включно).