Сьогодні, 12 квітня 2021 року, під керівництвом сільського голови Віктора Бондаренка відбулась щотижнева апаратна нарада за участю заступника сільського голови Тетяни Курінської, секретаря сільської ради Ніни Пісні, спеціаліста першої категорії фінансового відділу Ніни Кот та керівників структурних підрозділів.
        Найгарячіша тема щодо поширення коронавірусного захворювання, спричиненого COVID – 19 - актуальна для органів місцевого самоврядування. Заступник сільського голови Тетяна Курінська запевняє, що жодної офіційної інформації щодо послаблення на території Чернігівської області карантинних вимог немає, тобто ми продовжуємо залишатися в «червоній» зоні епідемічної небезпеки.
          На початку наради було обговорено низку питань, які необхідно опрацювати на поточному тижні, а саме:
•  вивезення твердих побутових відходів з контейнерів;
•  здійснення закупівлі обмежувальних дорожніх знаків, для встановлення на комунальних автомобільних дорогах (вулицях), біля навчальних закладів громади;
•  провести аналіз, щодо надходження податків на доходи фізичних осіб, що сплачуються податковими агентами, із доходів платника податку у вигляді заробітної плати та орендна плата з юридичних осіб.
        На апаратній нараді прозвучали актуальні питання життєдіяльності громади, які стосувалися соціальної сфери, культури, економіки, медицини, благоустрою,  а також освіти. 
      По завершенню апаратної наради сільським головою було надано ряд рекомендацій та доручень посадовим особам та керівникам структурних підрозділів в межах їх повноважень.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису