Насичена зустріч

Насичена зустріч з  командою БО БФ "Карітас Чернігів" відбулася в Комарівському ліцеї. Спеціалісти фонду провели майстерню з фелтерапії для учнів початкових класів, на якій виготовили повітряні кулі.

Фізичне навантаження дітей

🙌 Відпочинок в «Артеку» був мрією багатьох поколінь українців. Тепер завдяки державі здійснити цю мрію зможуть ще більше дітей, які потребують особливої уваги та підтримки. І батькам чи опікунам не доведеться за це платити.

Психологічні тренінги

9 квітня 2024 року в Комарівській сільській раді командою "Аssisto" було проведено тренінги.  Емоції від тренінгу перевершили усі очікування учасників, а дружня зустріч наповнила серця щирою радістю й позитивом. 

Виплати ВПО

🫂 Важко змінювати життя, та ще важче – не з власної волі. 

Провели у засвіти Героя України

        5 квітня 2024 року мешканці Комарівської ТГ провели у засвіти Героя України  Романа ХАРЧЕНКА із села Комарівка.

Про безоплатні путівки для дітей

🙌 Відпочинок в «Артеку» був мрією багатьох поколінь українців. Тепер завдяки державі здійснити цю мрію зможуть ще більше дітей, які потребують особливої уваги та підтримки. І батькам чи опікунам не доведеться за це платити.

Дякуємо за турботу

Другий тиждень поспіль команда професіоналів медиків Ніжинського пологового будинку дбала про здоров'я жінок в Комарівській громаді. Жінки Красносільського і Степанівського старостинських округів отримали кваліфіковану допомогу.

ЖІНКА, В ЯКОЇ СИН ЗНИК БЕЗВІСТИ, СТВОРИЛА В КОМАРІВЦІ ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ОСЕРЕДОК

Невтомні руки комарівських волонтерок рухаються дуже вправно. “Ми швидко навчилися, – доброзичливо посміхається привітна молодичка в синій хустині, – бо хлопцям треба допомога”. Жіночки плетуть сітки, роблять рідкі свічки, в’яжуть шкарпетки, шиють теплі устілки та виготовляють зігріваючі пояси. Допомогу відправляють адресно. Волонтерський осередок з рішочою назвою “Бери і роби” очолює Тетяна Товстига. “Відразу, як пішли виплати за мого зниклого безвісти сина, молодша донька сказала: “Мамо, як це так, що ми нічого не робимо?, – згадує Тетяна Вікторівна. – І ми на ці гроші закупили сітки, спанбонд, ліки, рідкі свічки. Знайшлися робочі руки, і закипіла робота”. Син Тетяни, воїн-доброволець Олександр Білько, зник у Бахмуті. 5 травня буде рік, як мати шукає свою дитину.

Довгоочікувана зустріч

Довгоочікувана зустріч вихованців  Комарівського ліцею з командою БФ"Карiтас Чернігів" . Учнi знову поринули у вир цікавих активностей та отримали практичні навички та позитивні емоції. Представники "Карiтас Чернігів" провели інтегроване заняття "Вода-основа життя" для молодших школярiв. Для здобувачів освіти 5-11класiв організовано тренінг з елементами арт-терапiї  "Практики стресостiйкості". Натхненні, щасливі, з новими знаннями та порадами залишилися учні ліцею після зустрічі з фахівцями Фонду.

Бюджетні дотації на корову

За інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, бюджетні дотації відновлюються у 2024 році для аграріїв, які утримують: