Благодійний концерт

15 березня 2024 року в Прохорському старостинському окрузі було проведено благодійний концерт "З вірою в Перемогу".

Нагороджено посмертно

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено солдата Євгена Федоровича КОВАЛЕНКА зі Степанівки Ніжинського району Чернігівської області.

Інтеграційний хаб

12-13 березня 2024 року сільський голова Віктор Бондаренко брав участь в інтеграційному хабі для внутрішньо переміщених осіб. Захід відбувся в партнерстві заради громади: Департамент соціальної і ветеранської політики, Асоціації міст України, Благодійний Фонд "Рокада". Інтеграційний простір в м. Київ було організовано з метою встановлення комунікації між вразливими категоріями населення, сприяння їх адаптації приймаючих громадян, вирішення ключових проблем, що складають процес інтеграції, зміцнення взаєморозуміння та солідарності в суспільстві.

Спалювання сухої трави - злочин!

Щоденно на території Чернігівської області до «Служби порятунку 101» надходить більше 10 повідомлень про загоряння у природних екологічних системах. В більшості випадків, причинами пожеж є необережне поводження громадян із вогнем. На щастя, жертв та постраждалих немає.

Волейбольний марафон

9 березня 2024 року жіноча команда з волейболу з Прохорів - срібний призер  групового етапу чемпіонату Чернігівської обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос" з волейболу серед жіночих команд. У змаганнях ще брали участь команда Борзнянського аграрного фахового коледжу  та збірна Дмитрівської ТГ. Грали до двох перемог однієї з команд.  Дмитрівка - Борзна -2:0, Прохори - Дмитрівка - 0:2.  Борзна -Прохори - 0:2.  Переможцем групи і володарем єдиної путівки до фінальної частини чемпіонату стала команда Дмитрівської ТГ.  Прохорянки - другі, борзнянки - треті.

Першість з міні-футболу

9 березня 2024 року, в спортивній залі Комарівського ліцею відділом освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Комарівської сільської ради було проведено ІV першість Комарівської ТГ з міні-футболу. У змаганнях взяли участь п'ять команд: «Фортуна» Комарівка, «Ветеран» Комарівка, «Сокіл»Красносільське, «Деметра» (Красносільське), «Берестовець». Грали по колу: 1. «Деметра»-«Ветеран» 2-1; 2. «Берестовець»-«Сокіл» 5-4; 3. «Фортуна»-«Деметра» 5-6; 4. «Ветеран»-«Берестовець» 0-4; 5. «Фортуна»-«Сокіл» 4-4; 6. «Деметра»-«Берестовець» 0-5; 7. «Ветеран»-«Сокіл» 3-3; 8. «Фортуна»-«Берестовець» 1-5; 9. «Деметра»-«Сокіл» 2-5; 10. «Ветеран»-«Фортуна» 4-6. Згідно результів зіграних матчів,турнірні місця розподілились таким чином: 1 місце – «Берестовець» – 12 очок; 2 місце – «Деметра» Красносільське – 6 очок; 3 місце – «Сокіл» Красносільське – 5 очок; 4 місце – «Фортуна» Комарівка – 4 очка; 5 місце – «Ветеран» Комарівка - 1 очко. Вітаємо переможців та учасників! Були нагороджені кращі гравці в командах: «Сокіл» – Олег Симоненко, «Фортуна» - Назарій Дильман, «Ветеран» - Олександр Дудка, «Деметра» - Сергій Гринько, «Берестовець» - Євген Коротич.

Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги

8 березня 2024 року в спортивному залі Комарівського ліцею відбулося урочисте відкриття II етапу проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» в Комарівській ТГ. Дітей привітали: сільський голова - Віктор Бондаренко, керівник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту – Валентина Грищенко, директор Комарівського ліцею – Наталія Порубай, директор КЗ «Комарівська гімназія» - Віктор Стриженко. Гурт «Барви» Комарівського ліцею з запальними танцями став окрасою заходу. Далі стартували змагання з волейболу. Емоції переповнювали зал. Серед хлопців перемогла команда «Левів» КЗ «Комарівська гімназія». Серед дівчат перемогла команда «Пінгвінів» Прохорського ліцею. Ці команди будуть представляти нашу громаду в наступному районному етапі змагань. Кращими гравцями стали: Олексій Василенко, Надія Коврі, Олександр Ізбенко, Таміла Висоцька! Молодці! Вітаємо! Разом Переможемо! На черзі в рамках проєкту змагання з баскетболу та футзалу. Дякуємо Збройним Силам України за можливість дітям займатися спортом!

Зі святом Весни!

Дорогі жінки! Щиро вітаю Вас зі святом Весни! Висловлюю слова великої вдячності, тому що на Вашій мудрості, силі, терпінні та любові тримається світ. Ви завжди захищали родину, сімейний добробут та традиції. Зараз багато жінок за покликом серця захищають нашу Батьківщину на фронті, будують міцну підтримку в тилу. Незважаючи на складні періоди життя Ви завжди з нами поряд, надихаєте нас на добрі вчинки та боротьбу за ПЕРЕМОГУ в Україні, допомагаєте в складний час, дбаєте про добробут і красу в своїй оселі. Нехай цей весняний день завжди дарує Вам тепло сонячних променів та ніжність перших квітів. Зичу Вам, дорогі наші мами і сестри, дружини, бабусі, онучки і донечки, міцного здоров’я, невичерпної енергії, добра й упевненості у своїх силах, щастя, кохання та вірності Ваших близьких. Добра і Миру! З великою повагою та подякою до Вас сільський голова Віктор Бондаренко