Як повідомляє сай www.ianews.in.ua 

Нового оберту набула гучна історія з приїздом до села Комарівка кандидата у депутати ВРУ Костянтина Бровченка, який буквально підняв на бунт проти влади жителів села, мовляв, ми (Всеукраїнська Асоціація Пайовиків) знайшли майже 500 га землі яка незаконно обробляється, вона пуста, тому, шановні жителі села, ми, молодці, а Ви віддайте мені, такому розумному свої голоси й пишіть заяви на отримання законних 2 га землі, яку ми Вам знайшли.


Ми ось і заяву до поліції напишемо, і ось, аж цілий радник міністра МВС Авакова приїхав контролювати процес… але ж, Аваков Апостола не присилав, він засновник цієї Асоціації, тому і приїхав.

Все це було.

Ось стаття в газеті «Борзнянські вісті» про те, що відбувалося в селі Комарівка.

Фото без опису

В цьому ж номері, на наступній сторінці коментар голови Комарівської сільської ради Юрія Кантура про його бачення подій, який, мабуть люди й не помітять.

Фото без опису

Наші журналісти вже писали про події які гучним відголосом йдуть районом та областю.

ЗЕМЛЯ НАРОДУ! (черговий розвод «Батьківщини»)?

БОРЕЦЬ ЗА ПРАВА СЕЛЯН, ЧИ СПРОБА ЗАХВАТУ ЗЕМЕЛЬ?

 

Ось відео нашої другої зустрічі з представником Всеукраїнської Асоціації Пайовиків який представитися чомусь відмовився та помітно нервував.

Зустріч з представником Всекукраїнської Асоціації Пайовиків (відео)

А ось копія документа яку отримала наша редакція з Борзнянського відділу ГУ Держгеокадастру у Чернігівській області де чітко зазначено, що земельні ділянки (ті, що начебто «безхозні» ) знаходяться в оренді в ТОВ «Українська Молочна Компанія».

Фото без опису

Ми теж перевірили кадастрову карту України, але відомостей про оренду не знайшли навіть в реєстрі майнових прав, чому так?

Все дуже просто. До 2013 року данні по земельним відносинам були лише в паперовому вигляді, а з 2013 року почали заноситись до публічної кадастрової карти, тому, відомостей немає.

Чи знали це юристи Всеукраїнської Асоціації Пайовиків? Напевно ні! Чому? Мабуть, тому, що завдання було, не надати землю, а баламутити громаду і під цей шум отримати голоси людей на свою підтримку, мовляв, ай який молодець!

Ні для кого не секрет, що в Комарівській громаді є багато проблем, але, це не та проблема яка може підняти рейтинги.

Сподіваємося вже на наступному тижні ми від голови громади отримаємо чітку відповідь на питання, скільки землі в оренді? Хто орендує? Підстави оренди? Орендна плата? Розподіл коштів отриманих з оренди земель?

ЩЕ РАЗ ХОЧЕМО НАГОЛОСИТИ НА ТОМУ, ЩО НЕ ВСЕ ТЕ ЗОЛОТО, ЩО БЛИЩИТЬ!

БУДТЕ ДУЖЕ УВАЖНІ ДОВІРЯЮЧИ КОМУСЬ СВІЙ ГОЛОС ЧИ ДОКУМЕНТИ!

Ми слідкуемо за перебігом подій.