Фото без опису

16 листопада, у складі провідного інспектора РС УДСНС України в Чернігівській області, службою у справах дітей Комарівської сільської ради, фахівцем соціальної роботи, було проведено профілактичний захід "Діти вулиці". Метою заходу було попередження нещасних випадків та травматизму в осінньо-зимовий період.

В ході рейду обстежено умови проживання, стан пічних опалень, наявність палива в сім'ях, що перебувають у складних життєвих обставинах. Також проведенні роз'яснювальні бесіди щодо експлуатації опалювальних приладів.

За результатами рейду оформлені відповідні матеріали. Проблемні питання буде розглянуто на найблищому засіданні Комісії з захисту прав дитини.

Але вже вчора, 17 листопада, одне з тахи проблемних питань, а саме аварійне пічне опалення в с. Комарівка, в сім'ї, де проживає четверо малолітніх дітей, було вирішене за сприяння депутата Комарівської сільської ради, директора КЗ "Комарівська гімназія". В будинку, де проживає родина було відремонтовано опалення, тепер в будинку тепло, затишно, а головне безпечно.

Комарівська сільська рада як орган опіки та піклування висловлює щиру вдячність Віктору Андрійовичу Стриженку та Тамарі Григорівні Колодці, за її золоті руки.

Фото без опису