21 грудня 2020 року о 9 годині 00 хвилин сільський голова Комарівської сільської ради Віктор Бондаренко провів щотижневу апаратну нараду, за участю заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - Тетяною Курінською, секретаря сільської ради Ніни Пісні та керівників структурних підрозділів. У ході якої було заслухано стан справ структурних підрозділів, а також обговорено найбільш актуальні питання життєдіяльності Комарівської ТГ. Зокрема, йшлося про підготовку до чергової 2 сесії дев’ятого скликання, яка відбудеться 24 грудня 2020 року о 10 годині 00 хвилин в приміщені Комарівського будинку культури.

В рамках проведення наради було обговорено перспективи створення Центру надання соціальних послуг на території громади. Метою Центру надання соціальних послуг є здійснення соціального обслуговування та надання соціальних послуг громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги за місцем проживання. А завдання центру - максимальне виявлення громадян, які потребують сторонньої допомоги та забезпечення таких громадян якісним наданням соціальних послуг.

Також розглянули порядок проведення новорічних та різдвяних свят, в будинках культури територіальної громади, в період карантинних обмежень.

За результатами наради були надані доручення керівникам структурних підрозділів  для відпрацювання в межах своїх повноважень.  

Фото без опису