Сьогодні керівництво Головного управління Нацполіції у Чернігівській області в рамках реалізації проєкту "Поліцейський офіцер громади" підписало меморандум про співпрацю з сільським головою Комарівської ТГ Віктором Бондаренком. 

Заступник начальника ГУНП Євген Гончаров відзначив, що днями серед особового складу буде відкрито конкурс на посади поліцейських офіцерів у 32-х громадах Чернігівщини, з якими підписано меморандуми. Після цього кожен поліцейський офіцер громади пройде відповідне навчання у рамках міжнародної програми та приступить до роботи у ввіреній йому громаді.

Організатори заходу подякували громадам за активну участь і підтримку в реалізації безпекового проєкту «Поліцейський офіцер громади». Це новий формат роботи поліцейських на ввірених їм територіях. Вони постійно перебуватимуть і житимуть у громадах, а отже на собі відчуватимуть і розумітимуть всі проблемні питання, які слід якомога швидше вирішити. Завдяки ефективній співпраці ми підвищимо рівень безпеки та правопорядку у кожному населеному пункті області, – підсумував заступник начальника поліції області Олександр Комлик.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису