23 січня 2022 року відбувся відкритий чемпіонат Коропської Громади з волейболу, жінки, Перша ліга, Група "Б".

… Неділя. Волейбол. Коропська громада – знову центра спортивного життя Чернігівщини та Сумщини. Прибули хороші, різнопланові команди. Багато глядачів-вболівальників.

Жіноча волейбольна команда «Олімп-Прохори» (Комарівська ТГ)  зіграла 4 матчі, не програла жодної партії  та впевнено перемогли команди з Кролевця, Риботина, Дружби (Сумська обл.) та Коропа.
Вже після першого матчу стало зрозуміло – з Комарівської ОТГ до нас приїхала дуже хороша, навчена, правильно тренована команда – з чудовим підбором гравців. Олег Сагань відразу сказав: «Ця команда переможе!» Так і сталось.
… Я давно спостерігаю за спортивним життям Комарівської ТГ. Вони активні у Фейсбуці, проводять масу змагань з різних видів спорту, часто перемагають на різних рівнях. Знайомлюсь з керівником спорту громади – Святославом Савченком. 
Олімп Прохори складається з гравців двох сіл – Прохорів та Комарівки. В школах там навчається відповідно 60 та 90 учнів. Грають за команду і вихованці місцевого інтернату. Готує команду вчитель фізвиховання Сухар Валентина. До речі, пані Валентина – кращий гравець сьогоднішнього туру. Хоч і середнього зросту, та стрибає високо, б’є потужно. Приймає м’ячі,  керує командою. Лідер!
Відзначу ще й Солов’ян Світлану та Качан Вікторію.

В наступну суботу фінал.

Впевнено, крокуймо, до перемоги!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису