17 вересня відзначається свято найвідважніших, незворушних і рішучих людей в нашій державі - рятувальників! Вони кожен день ризикують своїм життям, борються з усіма земними стихіями і катаклізмами, але все ж рятують людей! За це вам величезне спасибі від усієї нашої країни, Комарівської громади! Жителі Комарівської територіальної громади неодноразово були свідками їхньої героїчної професійної роботи під час ліквідації небезпечних пожеж, наслідків природних лих чи аварій.
Тож на передодні професійного свята Дня рятівника завітав з привітаннями до рятувальників Борзнянського районного сектору ДСНС сільський голова Комарівської територіальної громади Віктор Бондаренко.
За високі показники в службовій діяльності, сумлінне виконання посадових обов’язків, проявлені героїзм та самовідданість на урочистому засіданні було вручено грамоти Комарівської сільської ради, водію  24 ДПРЧ Манірку Валерію Володимировичу та диспетчеру Зінченко Анні Сергіївні.
Віктор Бондаренко побажав рятівникам миру, здоров'я, спокою в ваших непростих робочих буднях, мирного неба, везіння, любові і надійних товаришів, готових завжди прийти на допомогу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису