Чернігівська обласна військова адміністрація передала в Комарівську громаду генератор потужністю12кВт, який отримала від закордонних партнерів. Агрегат було встановлено в приміщення Комарівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини та Центру надання соціальних послуг.

У відділенні стаціонарного догляду Центру надання соціальних послуг проживають 11 підопічних, які потребують особливої турботи, тепла, піклування. Встановлення генератора, безперебійне забезпечення електроенергії допоможе вирішити побутові питання життєдіяльності людей похилого віку.

В ЦНСП створено "Пункт Незламності". Цілодобове забезпечення електроенергії забезпечить належне його функціонування. Відвідувачі зможуть зарядити гаджети, скуштувати чаю, пообідати, погрітися.

Мешканці Комарівського краю, підопічні та персонал ЦНСП, медичні працівники Комарівської АЗПСМ щиро дякують В'ячеславу Чаусу, голові ЧОВА, за систематичну підтримку Комарівської територіальної громади. Приємно мати справи, які вболівають за життя і здоров’я мешканців громади. Щиро дякуємо за підтримку та за Ваше чуйне серце. За те, що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог Вам пошле міцного здоров’я й благодаті на многії літа!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису