Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуСьогодні, 21 січня 2023 року, в спортивному залі Комарівського ліцею, відділом освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Комарівської сільської ради був проведений Кубок з міні-футболу пам’яті Андрія Большака.
Андрій Миколайович любив життя в усіх його проявах і ніколи не відмовляв у допомозі ближнім. Дороги, спорт, благоустрій, робочі місця – до всього доходили його турботливі руки. Саме таким – енергійним та небайдужим – лишився він у світлих споминах друзів та знайомих. Своїм життям він заслужив на посмертну пам'ять...
За нагороди боролися шість команд: «Фортуна» (Комарівка), «Деметра» (Смоляж), «Десна» (Степанівка), «Ветеран» (Комарівка), «Штурм» (Черняхівка), «Берестовець».
По коловій системі було зіграно 15 поєдинків:
- «Ветеран» - «Берестовець» 4-2;
- «Фортуна» - «Десна» 3-1;
- «Деметра» - «Штурм» 3-1;
- «Десна» - «Ветеран» 4-3;
- «Штурм» - «Фортуна» 3-4;
- «Берестовець» - «Деметра» 4-6;
- «Ветеран» - «Фортуна» 2-5;
- «Берестовець» - «Штурм» 7-4;
- «Деметра» - «Десна» 8-0;
- «Фортуна» - «Берестовець» 3-1;
- «Деметра» - «Ветеран» 6 – 1
- «Штурм» - «Десна» 3 – 2;
- «Фортуна» - «Деметра» 1 – 2;
- «Ветеран» - «Штурм» 1 – 1;
- «Десна» - «Берестовець» 4 – 3.
Всі матчі пройшли у напруженій, безкомпромісній боротьбі, а переможцем змагань цілком заслужено, другий рік поспіль, стала «Деметра» - команда якою Андрій Миколайович жив і він би сьогодні пишався своїми гравцями, «Фортуна» - друга,«Десна» третя.
Вітаємо переможців і призерів змагань!
Також були визначені та нагороджені кращі гравці в кожній команді: Іващенко Вадим (Деметра), Куранда Олександр (Ветеран), Брей Генадій (Десна), Шевлюга Владислав (Фортуна), Нещерет Олександр (Штурм), Рибецький Юрій (Берестовець) – молодці, так тримати!
Дякуємо ТОВ «Деметра» за допомогу в організації турніру!Фото без опису