❄️На вихідних на Чернігівщині була сніжна погода. Цей тиждень із невеликими опадами розпочинаємо також. Місцями очікується ожеледиця.👷‍♂️Продовжуємо роботи із зимового експлуатаційного утримання. 

🌡6 лютого на 8:00 годину по Чернігову температура повітря становила 2,9° морозу, вітер 3 м/с, вологість 84 % , тиск 763 мм рт.ст. Сьогодні вдень хмарна погода з проясненнями, невеликий сніг. Місцями ожеледиця. Вітер північний 5-10 м/с. Температура вдень від 0º до 2º морозу.
💦 Рівень води в р. Десна на 8 год. становив 483(+7) см над "0" поста, температура води 0,2º. На річці спостерігається шугохід 3 бали, забереги 1 бал.

🌡7 лютого по Чернігівській області мінлива хмарність, вночі місцями невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура вночі -5-10º, вдень 0-5º морозу.

🚗❄️Просимо водіїв бути уважними та обережними на дорозі взимку. Обирайте безпечну швидкість руху відповідно до погодних умов, уникайте різких маневрів, тримайте дистанцію з іншими транспортними засобами. Будьте уважними на мостах і на ділянках з крутим спуском та підйомом. На зимовий період транспортний засіб має бути підготовлений належним чином. На колесах автівок має бути гума з нормальними протекторами. Водіям фур рекомендуємо мати ланцюги протиковзання.

👷Підрядні організації Служби автомобільних доріг узимку перебувають у режимі цілодобового чергування для проведення протиожеледних заходів на автошляхах області. 
☝️Зазначимо, що з настанням несприятливих погодних умов техніка не може одномоментно усюди провести обробку покриття. Необхідний час, аби усюди доїхати. У першу чергу, заплановані виїзди на дороги міжнародного та національного значення, найбільш важливі транспортні маршрути життєзабезпечення та обороноздатності області. 

📲Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах області працює цілодобова гаряча лінія єдиного контакт-центру +38 067 400 60 80.Фото без опису