Фото без описуФото без описуФото без описуШановна громадо!

Відійшов у вічність ще один  захисник України з Комарівської громади.
Знову провів в останню дорогу свого сина  Степанівський старостинський округ. На  22 році життя загинув наш земляк – Євген Федорович КОВАЛЕНКО. 
 Євген  народився 31 липня 2000 року в селі Степанівці. Рано залишився без батька, виховувався в багатодітній сім'ї. З 2006 року по 2015 рік навчався у Степанівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів. Хлопець веселої вдачі, активний у позакласних заходах, захоплювався спортом, зокрема, футболом. 
З 2015 року по 2018 рік навчався у Ніжинському професійному аграрному ліцеї. Здобув професію автомеханіка, водія і зварювальника. Працював у торговому центрі "Голівуд" міста Чернігів.
Восени 2022 року добровільно пішов захищати рідну землю.  Потай від мами, яка вже провела на фронт старшого сина, звернувся до Центру комплектування.
Став у числі тих хлопців, які не побоялися, проявили справжню мужність та щирий патріотизм заради неньки-України. Він стійко та мужньо боровся з ворогом, до останнього був вірний присязі, стоячи на захисті незалежності своєї Батьківщини. Але 5 лютого 2023 року біля населеного пункту Новомихайлівка Донецької області серце  українського воїна зупинилося. 
Осиротіла без Євгена домівка, у невимовному горі залишилися рідня: мама, старший брат, дві молодші сестри, бабусі.
Для зустрічі Євгена створили "живі" коридори мешканці м. Борзни, Комарівської територіальної громади. Поховали Євгена Коваленка у рідній Степанівці. 
Разом із родиною загиблого ми схиляємо голови у глибокій скорботі, поділяючи з ними біль втрати. Обірвалося молоде життя, яке не дожило, не дограло, не долюбило, не одружилось, не народило дітей, не  діждало омріяної Перемоги, схилу літ. Пам'ять про Євгена назавжди залишиться в наших серцях. І юні футболісти ще не один матч зіграють вшановуючи пам'ять Євгена Коваленка.
Нехай Степанівська земля упокоїть його, а Господь створить вічний спокій у Царстві Небеснім.
Світла пам'ять, тобі український солдате! Вічна слава Герою України!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису