У Комарівському ліцеї встановлено і налаштовано мережеве обладнання з метою створення локальної комп'ютерної мережі доступу до Інтернету.
Кошти на фінансування  виділено з бюджету Комарівської сільської ради (32 тис. грн.)
Це дозволить закладу освіти розширити можливість використання ІКТ на  уроках, а також використовувати хмарні рішення для навчання.

За словами директора ліцею Наталії Порубай: "У закладі освіти буде можливість переходу на електронний документообіг, ведення електронних журналів та електронних щоденників.
Учителі ліцею тепер матимуть можливість використовувати інформаційні технології в освітньому процесі, зокрема для онлайн-тестування учнів, що значно спрощує перевірку домашнього завдання, а також для того, щоб зробити навчання цікавішим для учнів.

Навіть для адміністративної роботи ліцею потрібен доступ в інтернет, так як листування з відділом ОКСМС, здача звітності - одним словом документообіг школи теж вимагає доступу в мережу".
Також це дає імпульс для розвитку майбутнього ліцею: провадження хмарних рішень, участь в освітніх програмах, все це дає підставу для розвитку потенціалу закладу освіти і нашого майбутнього - наших дітей".

Поширюємо можливості використання ІКТ!
Ідемо  в ногу з часом!
Мрії збуваються🤗Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису