23 травня 2023 року в Комарівському ліцеї було проведено І етап етап Всеукраїнської дитячо-юнацької  військово-патрiотичної гри "Сокiл" ("Джура")🇺🇦.
Дана гра – це шлях свідомого опанування геройськими, лицарськими, гуманними і демократичними традиціями українського народу, сформованими на засадах козацького світогляду, національної гідності, активної громадянської позиції.

На урочистому відкритті сільський голова Віктор Бондаренко та директор школи Наталія Порубай побажали учасникам успішної взаємодії у командах та виразили сподівання, що ця гра допоможе стати справжніми громадянами – патріотами, захисниками державної незалежності, які плекають українські традиції, духовні цінності.
Гра складалася з таких конкурсів:
"Впоряд", "Відун", "Ватра", "Рятiвник",
"Cмуга перешкод", "Перетягування линви".
Дійство було веселим, цікавим та емоційним🙂🤸‍♂️🤸‍♂️🤸
Маємо такі результати:
Учні 6-го класу-l 🥇 місце ;
учні 8-го та 10-го класiв-🥈llмісце;
учні 9-го класу-🥉lllмісце.
Також активно себе проявили учні
5-го та 11-го класів.
При підведенні підсумків гри переможцям було вручено грамоти, смачні та корисні подарунки💙💛👏🤗.
Шкільний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри ,,Сокіл” (,,Джура”), допоміг ліцеїстам досягти  фізичного, соціального, розумового та духовного виховання на основі козацьких морально-світоглядних цінностей; формування засад здорового способу життя засобами туризму, спорту, патріотичного виховання.

Фото без опису

  • Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису