Відійшов у вічність мужній захисник України, житель села Комарівка – Євгеній Єсипенко. Молодий, енергійний, сповнений надій та планів,  відповідальний та справедливий – таким Євгенія Єсипенка пам’ятають рідні, близькі, друзі та побратими.

Народився     Женя 28.12.1998 р.     в с. Комарівка Борзнянського району Чернігівської області.

Навчався у Комарівській ЗОШ І-ІІІ ст. У пам'яті і серцях учителів, своїх земляків він назавжди залишиться чесним, добрим, справедливим і відповідальним, гарним спортсменом, гравцем місцевої футбольної команди "Фортуна".

У 2016 р. після закінчення школи Женя вступив до Київського будівельного училища. Працював у Києві на будівництві, кухарем у ресторані.

З перших днів війни став на захист рідної землі.  Хотів, щоб всі жили у незалежній Україні — країні майбутнього. Пройшов найгарячіші пекельні бої у Бучі, Ірпіні, у с. Мощун.

Був тяжко поранений, проходив лікування і реабілітацію за кордоном і знову повернувся на бойові позиції до побратимів. Воював за острів Зміїний, пройшов пекло під Бахмутом.

Наш захисник продовжував вірити у перемогу України, з оптимізмом дивився в майбутнє. Нажаль, під час виконання чергового бойового завдання  на Херсонщині  зупинилося серце Євгена. Йому назавжди залишиться 24….

У Євгенія залишилась цивільна дружина і маленька донечка. Невимовне горе для родини, близьких, друзів, побратимів, для всіх, хто знав Євгена Єсипенка.
Цей біль неможливо зменшити нічим. Безмежна вдячність батькам за виховання сина - нашого захисника, відважного українського воїна.

Сільський голова Віктор Бондаренко, Комарівська сільська рада висловлює щирі співчуття батькам,  дружині, донечці, всім близьким і рідним загиблого захисника!   У глибокій скорботі схиляємо голови і розділяємо біль втрати чоловіка, батька, сина, брата, однокласника, односельчанина.

Вічна пам'ять і слава Герою!
Вічна пам'ять Захиснику України!  Нехай душа українського солдата
знайде вічний спокій у Царстві Небесному!

Місцем останнього спочинку стане кладовище у селі Комарівка, де мешкають батьки.

Зустрічатимемо Героя України живим коридором за маршрутом до с. Комарівки:

Траса Київ-Бачівськ - вул. Лесі Українки - вул. Ніжинський шлях - Центр - вул. Шевченка.

Дату і час зустрічі, чину панахиди та поховання захисника України Євгена Єсипенка буде повідомлено додатково.

Фото без опису