В Україні щороку 7 грудня відзначають День місцевого самоврядування.

 Сьогодні у залі приміщення сільської ради відбулося вручення грамот та подяк -  працівникам, на плечах яких нелегка ноша відповідальності за добробут жителів громади.

 Усіх присутніх з професійним святом привітала  заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Курінська, яка у своєму виступі наголосила на надзвичайно важливій  ролі  громади, висловила працівникам органів місцевого самоврядування подяку за роботу, побажала всім плідної праці на благо громади, благополуччя, успіхів та миру.

 За сумлінну працю та з нагоди Дня місцевого самоврядування було оголошено ПОДЯКУ

- Валентині МОЗГОВІЙ - технічному працівнику Комарівської сільської ради.

Вручено ГРАМОТИ:

- Наталії ТИМОШЕНКО - спеціалісту І категорії фінансового відділу

- Кристині КАНТУР - головному спеціалісту відділу ОКСМС

- Світлані ПИВОВАР - головному спеціалісту відділу бухгалтерського обліку та звітності

- Василю ЗАЛОЗНОМУ - старості Смолязького старостинського округу.

Всі присутні подякували Збройним Силам України, що маємо можливість жити, працювати та планувати завтра. Бо ЗСУ приклад незламності та відваги.  

Вшанували пам‘ять героїв, які віддали своє життя у боротьбі з російським агресором хвилиною мовчання. Їх подвиг - вічний, як і всіх захисників та захисниць, які сьогодні продовжують боротись у цій війні.

Святкуючи сьогодні урочистості побажали усім щедрості та благословення Святого Миколая, його прихильності та опіки, а також успіху у всіх добрих починаннях, затишку в оселях та тепла в серцях, миру і Перемоги Україні.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису