Упродовж вересня – листопада 2023 року був проведений Всеукраїнський екологічний конкурс «Eco-Hackathon-2023» за темою «Інноваційні технологічні рішення для відновлення біорозманіття України».
Сич Ірина, учениця 9 класу Прохорського ліцею, брала участь в даному конкурсі.
 В І етапі Ірина успішно захистила свій проект «Дослідження впливу агрохімікатів на біорізноманіття Чернігівської області» і була допущена до другого етапу.
В другому етапі, в складі команди «Вартові Земельної Любові», з проектом «Інноваційні технологічні рішення для збереження агроценозів» стала переможцем Всеукраїнського екологічного конкурсу і нагороджена дипломом І ступеня Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України.
А наставнику талановитого здобувача освіти, вчителю географії та біології Кантур Ользі Анатоліїні, яка забезпечила високий рівень підготовки учасниці, вручили Подяку Національного еколого-натуралістичного центру української молоді МОН України.
Вітаємо Сич Ірину та її наставника Кантур О.А. з цією перемогою та бажаємо нових звершень та перемог.Фото без описуФото без опису