Фото без описуУ Житомирі попрощалися з військовим льотчиком Станіславом Романенком, який загинув у грудні 2023 року під час виконання бойового завдання.
Про це Суспільному розповіла директорка міського центру соціальних служб Ольга Юрченко.

Фото без опису"Станіслав Юрійович народився на Чернігівщині. Там закінчив школу, юридичний технікум, а опісля вирішив своє життя пов'язати з військовою справою та захистом України. Вступив до Чернігівського вищого авіаційного училища льотчиків, успішно його закінчив і відтоді тісно пов'язав своє життя з захистом України. Він був єдиним сином у своєї матусі, чудовим батьком для своїх синочків, гарним люблячим чоловіком. Станіслав любив життя, любив світ і понад усе любив небо та свою Україну", — розповіла Ольга Юрченко.

Фото без описуУпродовж служби Станіслав Романенко неодноразово був відзначений державними нагородами, з-поміж яких: орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, відзнака Президента України, Міноборони та командування Повітряних сил ЗСУ.

Фото без опису
"Станіслав Романенко назавжди залишиться в наших серцях, як світла людина, як людина слова, як порядна людина. Ми будемо згадувати його тільки з теплом, будемо згадувати завжди. Вічна пам'ять", — сказав побратим загиблого.

Фото без опису
Загиблого льотчика Станіслава Романенка поховали на Смолянському військовому кладовищі.