☝️Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Чернігівській області попереджає водіїв про погіршення погодних умов 18-19 січня 2024 року, що вплине на дорожню обстановку. За повідомленням обласного гідрометцентру, очікується коливання температури від -10 до +3, опади у вигляді снігу, мокрого снігу та крижаного дощу, пориви вітру та утворення ожеледиці на покритті автомобільних доріг.

👷Просимо водіїв бути уважними та обережними за кермом за несприятливих метеоумов. Обирайте безпечну швидкість руху, уникайте різких маневрів, тримайте дистанцію з іншими транспортними засобами. Звертаємо особливу увагу водіїв на рух по естакадах, мостах та шляхопроводах - саме на цих місцях виникнення ожеледиці найбільш імовірне. 

🛻Обов'язково на осінньо-зимовий період експлуатації використовуйте зимові шини з нормальними протекторами. При низьких температурах матеріал літніх шин втрачає зчіпні властивості, і водієві стає набагато важче керувати автомобілем.
☝️Важливо регулярно перевіряти гальмівну систему, роботу зовнішніх світлових приладів, стан склоочисників, а також функціональність системи обігріву та охолодження автомобіля.

🚛Водіям фур рекомендуємо мати на осінньо-зимовий період ланцюги протиковзання, які слід використовувати для проїзду ділянок доріг з крутим підйомом та спуском.

Щодо стану проїзду автомобільними дорогами загального користування державного значення звертайтесь  на цілодобову гарячу лінію: +38 067 400 60 80.

Фото без опису