20 січня 2024 року, в спортивному залі Комарівського ліцею, відділом освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Комарівської сільської ради був проведений Кубок з міні-футболу пам’яті Андрія Большака.
Андрій Миколайович любив життя в усіх його проявах і ніколи не відмовляв у допомозі ближнім. Дороги, спорт, благоустрій, робочі місця – до всього доходили його турботливі руки. Саме таким – енергійним та небайдужим – лишився він у світлих споминах друзів та знайомих. Своїм життям він заслужив на посмертну пам'ять...
За нагороди боролися п’ять команд: «Фортуна» Комарівка, «Деметра» Смоляж, «Десна» Степанівка, «Ветеран» Комарівка, «Берестовець».
По коловій системі було зіграно 10 поєдинків:
- «Ветеран» - «Фортуна» 2-5;
- «Деметра» - «Десна»4-3;
- «Берестовець» - «Фортуна» 1-7;
- «Деметра» - «Ветеран» 2-2;
- «Десна» - «Берестовець» 3-4;
- «Фортуна» - «Деметра» 1-6;
- «Ветеран» - «Десна» 3-4;
- «Берестовець» - «Деметра» 2-3;
- «Фортуна» - «Десна» 0–6;
- «Ветеран» - «Берестовець» 4-6 .
Всі матчі пройшли у напруженій, безкомпромісній боротьбі, а переможцем змагань цілком заслужено, третій рік поспіль, стала «Деметра» - команда якою Андрій Миколайович жив і він би сьогодні пишався своїми гравцями, «Десна» - друга, «Фортуна» третя.
Вітаємо переможців та призерів змагань!
Також були визначені і нагороджені кращі гравці в кожній команді: Іващенко Вадим (Деметра), Дильман Назарій (Ветеран), Індило Дмитро (Десна), Зеленський Артем (Фортуна), Рибецький Юрій (Берестовець) – молодці, так тримати!
Дякуємо ТОВ «Деметра» за допомогу в організації турніру!
Під час турніру зібрані кошти в сумі 1100 грн., та передані місцевим волентерам - які своєю працею допомогають ЗСУ та наближають нашу Перемогу!
Дякуємо Збройним Силам України за можливість молоді займатися спортом!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису