Фото без описуФото без описуСільський голова Віктор Бондаренко брав участь в семінарі з теми "Цифровізація в органах місцевого самоврядування: основні переваги та виклики",  який було проведено у Чернігові, для голів територіальних громад та керівників місцевих державних адміністрацій області.

Звернулися з вітальними промовами до учасників із заступником голови обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Сергієм Зенченко, директором Чернігівського регіонального центру підвищення кваліфікації  Volodymyr Boyko.

Семінар проводиться у межах проєкту «Підтримка здатності територіальних громад Чернігівської області до роботи за умов війни» та реалізується за підтримки фонду Ганнса Зайделя. Метою курсу є набуття посадовими особами місцевого самоврядування територіальних громад та управлінцями місцевих державних адміністрацій Чернігівщини професійних характеристик, які б забезпечили стійкість їхньої роботи в умовах війни та здатність до відновлення території.

Проєкт передбачає п’ять освітніх зустрічей посадовців та управлінців області із провідними українськими фахівцями, а саме: «Основні новели Закону України «Про адміністративну процедуру», «Цифровізація в органах місцевого самоврядування: основні переваги та виклики», «Встановлення та розвиток міжнародного партнерства територіальних громад», «Нові рішення в плануванні та проєктуванні розвитку населених пунктів, їх архітектурі та будівництві», «Як працювати з фондами, спрямованими на відновлення України та підготовку вступу країни-кандидата до ЄС».

Фото без описуФото без опису