Випускний вечір – свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії й біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки та перед ними відкриються тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях.
         Так, 14 червня, випускники Комарівського ліцею у гостинному залі у Будинку культури наповненому урочистим настроєм, неприхованим хвилюванням, романтичними сподіваннями та неймовірними мріями, розпочалася визначна подія в житті кожного випускника. 
Впевнені у собі, розумні й креативні учні отримали свідоцтва про повну загальну середню освіту.

           Від імені Комарівської сільської ради випускників привітала заступник сільського голови Тетяна КУРІНСЬКА, яка побажала випускникам життєвих гараздів, щирих людей, віри й наснаги, у серці любові, впевненості в усіх починаннях і рясних Божих благословінь. Тетяна Петрівна передала солодкі випускникам від сільського голови.


         Зі святом, з успішним закінченням школи та вступом у доросле життя випускників привітали директор ліцею Наталія ПОРУБАЙ, класний керівник Катерина ТИМЧЕНКО, батьки.


          З посмішками на обличчях та сльозами на очах учні подякували своїм батькам і вчителям за всі свої 11 років шкільної ери. Впевнені, що вони не забудуть їх ніколи, а всі мрії та сподівання випускників здійсняться.
                                             
Тож, хай Вам щастить, світлої мирної дороги, дорогі випускники!Фото без описуФото без описуФото без опису