Сьогодні, 18 липня 2024 року, Комарівська громада, побратими провели до Небесного війська захисника України ЮРІЯ ГРЕЧИНА, який героїчно боровся з ворогом.

ГРЕЧИН Юрій Васильович народився 10 вересня 1989 року у селі Нігровець Закарпатської області у порядній трудолюбивій родині.

У 2006 році закінчив Синевирську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів.

Працював підсобним працівником на різних роботах.

Одружений. Разом з дружиною виховували двох дітей.

У 2014 році, разом з сім'єю, переїхали на постійне місце проживання в с. Берестовець, де працював звалювальником лісу у ФОП "Дмитро Головань".

Надзвичайно добрий та світлий Юрій швидко став своїм в с. Берестовець, його полюбили й прийняли, наче провів тут усе своє життя.

Юрій Гречин не служив в армії. Але Юрій Васильович не міг лишатися осторонь, він хотів боронити своїх рідних, захищати державу, хотів жити в мирній Україні . Тому, 25 лютого  2022 року, добровольцем долучився до ТРО.

Добрий, веселий, відповідальний життєрадісний Юрій завжди приходив на допомогу оточуючим, прагнув підтримати та розрадити побратимів на фронті, та й сам не впадав у відчай.

На жаль, 16 липня 2024 року 34-річний сапер Юрій ГРЕЧИН загинув під час виконання бойового завдання на Сумському напрямку.

З військовими почестями до місця земного спочинку провели воїна-захисника родина, друзі, жителі Комарівської громади. 
В знак особливої шани востаннє для Героя прозвучали Державний Гімн та військовий салют.

Мужнього Героя поховали в с. Берестовець на кладовищі. 

Світла пам'ять, доземний уклін  і вічна слава!Фото без опису