Стоп Наркотик

Приєднуйся до боротьби з наркозлочинністю Telegram чат-бот “СтопНаркотик” https://t.me/stopdrugsbot призначений для активного залучення громадян до протидії незаконному розповсюдженню через мережу Інтернет наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів. Користувачі чат-боту також можуть щодня допомогти у блокуванні наркокрамниць, подивитися кількість вже заблокованих, долучити друзів та навіть надсилати листи до адміністрації Telegram. Спільними зусиллями побороти проблему розповсюдження наркотиків стане простіше.

Оголошення про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Центру надання соціальних послуг Комарівської сільської ради

 Відповідно до Закону України «Про соціальні послуги», Постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року № 200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору» виконавчий комітет Комарівської сільської ради оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Центру надання соціальних послуг Комарівської сільської ради.

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Центру надання соціальних послуг Комарівської сільської ради

 На підставі рішення виконавчого комітету Комарівської сільської ради від 26.01.2022 року № 01 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Центру надання соціальних послуг Комарівської сільської ради» та відповідно до частини другої ст.13 Закону України «Про соціальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 03.03. 2020 року № 200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору» оголосити конкурс на заміщення вакантної посади директора Центру надання соціальних послуг Комарівської сільської ради (далі - Центр). Місце знаходження Центру надання соціальних послуг Комарівської сільської ради: 16442, Чернігівська область, Ніжинський район, село Комарівка, вул.Шевченка, буд.40А.

ПОМАРАНЧЕВА ЗОНА

Чернігівщина знову потрапила до помаранчевого рівня епіднебезпеки захворюваності на коронавірус. В області за минулу добу перевищений коефіцієнт виявлення випадків інфікування. На сьогодні він становить 22,6%, при нормі не більше 20%.

Увага! Курси з професійної перепідготовки військовослужбовців ЗСУ, ветеранів АТО/ООС та членів їх сімей в рамках проекту "Норвегія - Україна"

Курси з професійної перепідготовки військовослужбовців ЗСУ, ветеранів АТО/ООС та членів їх сімей в рамках  проекту "Норвегія - Україна"