Свідомий вибір сучасного подружжя

Україна переходить до електронної системи урядування, прийнятої у багатьох державах світу, тому  на сьогодні  кожен громадянин має право оформити паспорт у вигляді ID-картки за власним бажанням.

Профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант»

Напередодні, відбулася робоча нарада з питань організації та проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства у міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».

Для набуття громадянства України потрібно мати сертифікат про володіння державною мовою.

6 липня 2021 року набрали чинності положення статті 7 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної». Зазначеною статтею для набуття громадянства України передбачено обов’язок володіти державною мовою.

Міграційна служба інформує

В рамках проведення профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства у міграційній сфері, згідно з графіком спільних відпрацювань працівниками Борзнянського РС УДМС у Чернігівській області у співпраці з працівниками СПД №1 Ніжинського РВ поліції ГУНП в Чернігівській області проведено перевірку іноземців, які займаються підприємницькою діяльністю на території міста. 

Ви запитуєте - ми відповідаємо !

Інформуємо, що протягом травня 2021 року на телефонну «гарячу лінію» УДМС України в Чернігівській області надійшло 450 звернень (у травні 2020 року – 372). 

ДМС України інформує

Друзі! Чи знаєте ви, що цієї квітучої пори у міграційників додається роботи? Так, це нові закордонні для очікуваних подорожей, а ще одна вагома причина – багато весіль! Одруження незабутнє завжди, але у вишуканому літньому вбранні наречені по-особливому чарівні, правда?