Отримав послугу – залиш відгук!

Друзі, хочемо нагадати, що у всіх підпорядкованих  територіальних підрозділах УДМС у Чернігівській області, а також у Паспортному сервісі, що знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 51- а, ви маєте можливість оцінити якість наданих адміністративних послуг.

Готуємося до літніх канікул завчасно!

А літо вже скоро! І літні канікули не за горами! Плануючи відпочинок, радимо завчасно потурбуватися про наявність паспорту для виїзду за кордон, у вас та ваших дітей, а також перевірити їх терміни дії, оскільки це є однією із умов для успішного перетину кордону.

Організація роботи за зверненнями громадян

Якісна організація діяльності підрозділів Міграційної служби передбачає виконання великого обсягу робіт та здійснення значної кількості процесів.  Задля покращення якості та швидкості роботи впроваджуються стандартні операційні процедури (СОП).  СОП – це документально оформлений набір інструкцій, який необхідно здійснити для виконання відповідної операції.  Враховуючи те, що робота зі зверненнями громадян в підрозділах міграційної служби є одним із важливих напрямків діяльності, сектором стандартів роботи та контролю якості УДМС України в Чернігівській області розроблено внутрішню операційну процедуру «Організація роботи зі зверненнями громадян».  Основна мета - підвищення ефективності роботи Управління та підпорядкованих територіальних підрозділів у напрямку взаємодії з громадянами.

Ви запитуєте – ми відповідаємо!

Одними із частих запитань, які надходять на : гарячу лінію Управління, є питання про витяг з Єдиного державного демографічного реєстру. Що це? Яку інформацію він в собі несе? Де його отримати та інше за посиланням  https://bit.ly/3cLmd1z

Як працюють підрозділи міграційної служби Чернігівської області в умовах «червоної» зони

Друзі! Звертаємо увагу, що з 00:00 годин понеділка 29 березня на території Чернігівської області запроваджено "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Таке рішення прийняла 27 березня на позачерговому засіданні Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

ЯК ПРОХОДИТЬ ПРОЦЕС РЕЄСТРАЦІЇ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД В ПУБЛІЧНОМУ СЕРВІСІ ДМС «РЕЄСТР ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД» НА ЧЕРНІГІВЩИНІ

                Станом на 10 березня 2021 року вже38 територіальних громад у Чернігівській області, із  57 створених, зареєструвалися та активно впроваджують і використовують публічний сервіс «Реєстр територіальних громад» на офіційному веб-сайті ДМС.                Звертаємо увагу керівників територіальних громад, які ще не зареєструвались. Поспішіть!  Адже починаючи з 1 квітня 2021 року інформація про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб від органів реєстрації буде передаватись виключно в електронній формі до відомчої інформаційної системи Державної міграційної служби України з подальшою передачею її до Єдиного державного демографічного реєстру.

Робоча зустріч

Світ швидкими темпами переходить до епохи знань і творчості з іноваційними цифровими технологіями. Нинішній  карантин довів, що не лише майбутнє залежить від переходу на цифрові технології, а й теперішнє, з метою економії часу і підвищення продуктивності, оптимізації та покращення комунікацій,  змушує реагувати на зміни та діяти швидко.