Під керівництвом сільського голови Віктора Бондаренка, 19 квітня 2021 року, відбулася щотижнева апаратна нарада за участю заступника сільського голови Тетяни Курінської, секретаря Ніни Пісні та керівників структурних підрозділів на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.
Начальник фінансово бухгалтерського відділу – головний бухгалтер Лариса Кононенко проінформувала  про виконання надходжень до сільського бюджету, відмічаючи недостатній на сьогодні рівень виконання планових показників.
Окрім того, на нараді прозвучали актуальні питання життєдіяльності різних сфер та галузей громади.
Головний спеціаліст відділу комунального майна та інвестицій земельних ресурсів, містобудування та архітектури Євгеній Динник, надав інформацію щодо кількості хворих мешканців територіальної громади на COVID – 19, та про стан проведення щеплень.
На апаратній нараді були розглянуті низка інших організаційних питань, по яким були прийняті відповідні рішення та рекомендації. Насамкінець наради Віктор Бондаренко повторно закликав присутніх берегти своє здоров’я і здоров’я людей нашої громади дотримуючись обмежень які діють в червоній карантинній зоні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису