18 листопада 2021 року, в Комарівській територіальній громаді відбулося урочисте відкриття поліцейської станції, яка обслуговуватиме 15 населених пунктів.

Дана подія проходила в межах реалізації проєкту авторства Національної поліції України " Поліцейський офіцер громади".

В урочистому відкритті поліцейської станції взяли участь начальник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Володимир  Нідзельський, начальник Ніжинського відділу поліції Володимир Духно, сільський голова Комарівської сільської ради Віктор Бондаренко та заступник сільського голови Тетяна Курінська.

"Очільник Національної поліції в Чернігівській області Володимир Нідзельський зазначив, що поліцейська станція у громаді – це:

по-перше, зручність для місцевих жителів, які можуть звернутися до представника влади;

по-друге, для самого правоохоронця, який контролює правопорядок на території та швидко реагує на зміни в оперативній обстановці.

Комарівській громаді було представлено дільничного офіцера поліції, який дбатиме про безпеку громадян - майора поліції Володимира Шкоду.

Комарівському сільському голові Віктору Бондаренко було оголошено Подяку за вдалу реалізацію Національного проєкту "Поліцейський офіцер громади".

Поліцейську станцію в Комарівській громаді визнано однією з кращих в області.

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису