Сьогодні, 30 листопада 2021 року, сільський голова Віктор Бондаренко брав участь в семінар – нараді голів територіальних громад Ніжинського району, яку провів голова Ніжинської районної державної адміністрації Григорій Ковтун.

Під час наради були розглянуті такі питання:

1. Про розорювання культурних пам’яток археології (курганів) та дотримання памятко охоронного та земельного законодавства в районі.

2. Про дотримання законодавства в природоохоронній та земельній сфері, щодо самовільного зайняття земельних ділянок та не законних порубок дерев.

3. Про стан використання за цільовим призначенням земельних ділянок, які надані в оренду суб’єктам господарювання для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва.

4. Про порушення законодавства у природоохоронній сфері в частині встановлення перемичок на річці Остер та розорювання захисної прибережної смуги.

5. Про передачу в комунальну власність територіальних громад закладів освіти одночасно з кредиторською та дебіторською заборгованістю.

Інформував – Іван Марушко заступник керівника Ніжинської окружної прокуратури Чернігівської області.

6. Про організацію мобілізаційної підготовки та мобілізації в Ніжинському районі.

Інформував – Володимир Ященко т.в.о. начальника Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

7. Про виконання органами місцевого самоврядування програм профілактики правопорушень у 2021 – 2022 роках.

8. Про впровадження на території громад району проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Інформував – Володимир Духно начальник Ніжинського районного відділу поліції ГУНП України в Чернігівській області.

9. Про створення в територіальних громадах району підрозділів місцевої пожежної охорони.

Інформував – Назарій Бобошко заступник начальника управління – начальник відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Ніжинського районного управління ГУ ДСНС України в Чернігівській області.

Також Комарівська сільська рада була відмічена в питанні відкриття поліцейської станції, як краща в Ніжинському районі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису