29 листопада 2021 року, у сільській раді під головуванням сільського голови Віктора Бондаренка, відбулась щотижнева апаратна нарада. Участь в нараді взяли заступник сільського голови, Тетяна Курінська, начальник фінансового відділу Тетяна Лавренчук, головний бухгалтер Лариса Кононенко, секретар сільської ради Ніна Пісня  та керівники структурних підрозділів.
На початку наради секретар виконавчого комітету Оксана Вороніна проінформувала усіх присутніх щодо плану заходів на поточному тижні, а саме, проведення чергового засідання виконавчого комітету Комарівської сільської ради.
На апаратній нараді був підведений підсумок роботи підпорядкованих структур сільської ради та обговорені актуальні питання життя громади, які стосуються медицини, земельних відносин, благоустрою, освіти, культури, фінансової, соціальної та інших сфер.
Зокрема, заступник сільського голови Тетяна Курінська доповіли про епідемічну ситуацію у громаді із захворюваністю населення на гострі респіраторні захворювання та Covid-19, надання медичної допомоги хворим на Covid-19 та проведення заходів з вакцинації населення громади від Covid-19.
По завершенню апаратної наради сільським головою було надано ряд рекомендацій та доручень посадовим особам та керівникам структурних підрозділів.

Фото без описуФото без опису