Напередодні Нового року за сприяння народного депутата Анатолія ГУНЬКА для комунального господарства Комарівської сільської ради було придбано трактор, причіп та комплектуючі за кошти субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

Придбана техніка дозволить здійснювати перевезення різних вантажів, розчищати дорогу від снігу, відвозити сміття від господарських дворів до сміттєзвалищ, обслуговувати місцеві дороги комунальної власності протягом року...  Реалізація проєкту дасть можливість жителям громади отримувати якісні послуги комунального підприємства, забезпечить благоустрій усіх шляхів, які розташовані на території громади. Крім того, жителі усіх населених пунктів зможуть скористатися придбаним трактором та обладнанням, сплативши за це кошти на рахунок комунального підприємства.

Зроблено перший крок для зміцнення матеріально-технічної бази комунального підприємства.

Щиро дякуємо народному депутату Анатолію Григоровичу Гуньку за систематичну підтримку Комарівської територіальної громади.

Ця допомога — свідчення Вашого небайдужого ставлення до нашої громади та розуміння важливості підтримки в зарашній нелегкий час.

Дякуємо за людяність, доброту, щедрість та за увагу до проблем Комарівського краю.

Фото без описуФото без опису