Сьогодні, 10 січня 2022 року, відбулася чергова апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів сільської ради, яку провів сільський голова Віктор Бондаренко.
На апаратній нараді прозвучали актуальні питання життєдіяльності територіальної громади, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, фінансів, освіти, спорту.
                  Про хід реалізаціі заходів щодо соціальної підтримки населення громади, а також, забезпечення дотримання в цій сфері діючого законодавства України доповіла заступник сільського голови Тетяна Курінська.
      Начальник фінансового відділу Тетяна Лавренчук довела до відому присутніх інформацію про надходження коштів до місцевого бюджету та про проведену роботу за минулий тиждень.

 Начальник відділу комунального майна та інвестицій, земельних ресурсів, містобудування та архітектури Євгеній Динник надав інформацію про забезпечення соціальних закладів твердим паливом, а також прозвітував про роботу, щодо очищення доріг місцевого значення від снігу.

  Головний спеціаліст відділу комунального майна та інвестицій, земельних ресурсів, містобудування та архітектури Юлія Агха проінформувала присутніх про проведену роботу, щодо заключення та підписання договорів оренди з юридичними та фізичними особами, а також про роботу, щодо виготовлення технічної документації на земельні ділянки, які знаходяться під соціальними закладами.

     Головний спеціаліст з юридичного забезпечення Геннадій Горда надав інформацію щодо відкритих та закритих судових проваджень.
           Останнім часом Комарівською територіальною громадою поширюються чутки щодо закриття ФАПів на території населених пунктів громади, в зв’язку з цим сільський голова Віктор Бондаренко повідомив всім присутнім про те що, жоден із сільських ФАПів Комарівської територіальної громади не закриють у 2022 році, а також наголосив на тому що, фінансування закладів первинної ланки надання медичних послуг для населення – це свідомий крок громади, аби кожен мешканець громади мав можливість отримувати медичні послуги за місцем проживання. 
     За результатами наради сільським  головою Комарівської сільської ради було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів, звернуто увагу на їх повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства.

Фото без описуФото без описуФото без опису