У сільських будинках культури, та школах Комарівської територіальної громади відбулися святкові новорічно-різдвяні вечори, організовані завідуючими клубами та керівництвом шкіл. Активну участь взяли мешканці сіл та особливо сільська молодь, а саме:

  • в Берестовецькому Будинку культури для жителів села був проведений святковий вечір : "Снігуронька запрошує ", також за участю Ірини та Дмитра Янушкевичів була проведена Но
  • ворічна дискотека:" Збираймося скоренько, Новий рік близенько ";
  • в Воловицькому сільському клубі було проведено новорічне свято : Новорічна вистава "Як куми зустрічали Новий рік"; Конкурсно-розважальна програма для дітей та молоді;
  • в Сидорівському сільському клубі відбувся «Новорічний вогник» концертно-розважальна програма, конкурси та святкова дискотека
  • в Будинках культури села Прохори та Красносільське було проведено новорічний концерт - «Новорічні дива»;
  • в Степанівському сільському клубі була проведена Новорічна концертно-розважальна програма за участю Віталія Золотарьова "Св'яткуймо разом".
  • в Комарівському БК відбувся новорічний вечір відпочинку, який відзначили весело й цікаво.
  • в Ховмівському будинку культури було проведено новорічне свято: «Новий рік вже на порозі»;

Надзвичайна мить, коли на свято завітали Дід Мороз та Снігуронька. Головні учасники новорічного дійства привітали усіх з Новим 2022 роком і побажали веселих новорічно- різдвяних свят, миру.

В центрі села Степанівка 31.12.2021 року відбулося свято "Новорічної ялинки". Усі присутні з задоволенням брали участь веселих конкурсах, розігрувалась новорічна лотерея, наймолодші учасники з задоволенням співали пісні та розказували вірші про ялинку, за що отримували призи. Під кінець свята о 00:20 відбувся святковий салют.

Спонсором свята був ТОВ «Степанівський олійний завод», за що дякуємо.

А також святковий настрій панував у всіх садочках та школах громади напередодні Нового року у вигляді святкових ранків та вогників.

Отож, гарно відпочили всі, хто хотів отримати заряд новорічної енергії - танцювали, розважались, вітали один одного. Новорічне свято – це завжди новий, незвіданий крок у майбутнє, нові надії і сподівання. Хай принесе цей рік щастя, злагоду , мир українцям. З Новим роком!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису