В цей нелегкий час для України, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги, стає важко знайти людей, які  здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і так добре, що такі люди все таки є.
     Віктор Бондаренко та виконавчий апарат Комарівської сільської ради висловлює  найщирішу вдячність генеральному директору Товариства з обмеженою відповідальністю «Українська молочна компанія» Юрію Кунаку  за те, що він відгукнувся на прохання та придбав для Комарівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, стоматологічне крісло.
        Цей подарунок надасть можливість пропонувати нові медичні послуги,  адже для жителів сільської місцевості саме стоматологічні послуги часто є малодоступними. 
        Надаючи допомогу, Ви надаєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість  та надію на краще життя.
      Дуже приємно працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я мешканців громади. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та допомогу. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог  Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!
 
З повагою
Сільський голова Віктор Бондаренко

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису