З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. Вкотре поспіль Борзнянська філія ТОВ "УКРАЇНСЬКА МОЛОЧНА КОМПАНІЯ" систематично надає Комарівській територіальній громаді благодійну допомогу: придбала генератор в Ховмівський старостинський округ, термоси в "Пункт Незламності", Комарівську сільську раду, Ховмівський старостат, встановила твердопаливний котел в Комарівський ліцей, купує першокласникам укомплектовані канцелярськими приладдям портфелі, забезпечує дошкільнят і початківців молоком, обдаровує їх солодощами, розчищає дороги від снігу... Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за розвиток об’єднаних громад. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців.

Висловлюємо щиру вдячність директору Борзнянської філії ТОВ "УМК" Олексію Юрійовичу Ткачову за цю безкорисну допомогу нашій громаді. Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток благоустрою і, безсумнівно, відчутна підтримка нашої громади.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Упевнений, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, миру, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису