16 серпня 2023 року в КЗ "Комарівська публічна бібліотека" Комарівської сільської ради було проведено зустріч  з майстрами в рамках проведення акції "Віддаю частинку серця захиснику України".

Кондитерський майстер-клас представила майстриня с. Комарівка Перець Інна Миколаївна. Під керівництвом майстрині діти навчилися кондитерським секретам та здобули навички приготування патріотичного печива для захисників України і реалізували свою солодку мрію - власноруч приготували печиво та задекорували його.
       Своїм рецептом приготування пиріжків поділилася Ірина Холодняк,тдиректорка КЗ "Комарівська публічна бібліотека" Комарівської сільської ради. У ході заходу діти з задоволенням ліпили та випікали пиріжки.
        Майстер-клас з малювання представила Холодняк Олена Іванівна, продемонструвавши свої вміння, ознайомила учасників з матеріалами та інструментами, які були застосовані під час малювання малюнків для захисників. Юні учасники відобразили на малюнках свої побажання для захисників.
        Наостанок, під час чаювання, провели дегустацію смаколиків та заспівали разом з працівниками Комарівського Будинку культури пісню "Ой у лузі червона калина".
    Фото без опису