18 серпня 2023 року Комарівська територіальна громада попрощалася й провела в останню дорогу до місця вічного спочинку військовослужбовця, земляка Євгенія Володимировича Єсипенка.

Народився Євгеній 28 грудня 1998 року в багатодітній родині Тетяни та Володимира Єсипенків із Комарівки. Він був найменшою дитиною в сім’ї, де виховувалися ще старші брат Олександр і сестри Світлана, Наталія та Оксана.

Навчався в місцевій Комарівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.  У пам'яті і серцях учителів, своїх земляків він назавжди залишиться чесним, добрим, справедливим і відповідальним, гарним спортсменом, гравцем місцевої футбольної команди "Фортуна".

У 2016 р. після закінчення школи Євгеній вступив до Київського будівельного училища. Працював у Києві на будівництві, кухарем у ресторані.

З перших днів війни став на захист рідної землі.  Хотів, щоб всі жили у незалежній Україні — країні майбутнього. Пройшов найгарячіші пекельні бої у Бучі, Ірпіні, у с. Мощун.

Був тяжко поранений, пройшов лікування, реабілітацію за кордоном, і знову повернувся на бойові позиції до побратимів. Воював за острів Зміїний, пройшов пекло під Бахмутом.

Наш захисник продовжував вірити у перемогу України, з оптимізмом дивився в майбутнє. Нажаль, 7 серпня 2023 року, під час виконання чергового бойового завдання  на Херсонщині  зупинилося серце Євгенія. Йому назавжди залишиться 24….

Нагороджений нагородами найвищого державного рівня.

У Євгенія залишилась цивільна дружина і маленька донечка. Невимовне горе для родини, батьків, близьких, друзів, побратимів, для всіх, хто знав Євгенія Єсипенка.
Цей біль неможливо зменшити нічим. Безмежна вдячність батькам за виховання сина - нашого захисника, відважного українського воїна.

Сільський голова Віктор Бондаренко, Комарівська сільська рада, жителі громади висловлюють щирі співчуття батькам,  дружині, донечці, всім рідним і близьким загиблого захисника!   У глибокій скорботі схиляємо голови і розділяємо біль втрати чоловіка, батька, сина, брата, однокласника, односельчанина.

Зустріли тіло Героя України Євгенія Єсипенка мешканці громади "живим" коридором. Прощання з Євгенієм Єсипенком відбулося на подвір’ї його рідного будинку, заупокійна молитва за померлим - у місцевій Свято-Михайлівській церкві. Поховали захисника на кладовищі села Комарівка.
Щирі співчуття рідним і близьким померлого.

Вічна пам'ять, вічна слава Герою України!Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису