Фото без описуШановна громадо!

Повертається на щиті на місце постійного спочинку захисник України - Іван ЛОЗИЦЬКИЙ.

Іван Лозицький  народивсь і виріс в  селі Красносільське.
 У 2018 році юнак закінчив Красносільську ЗОШ І- ІІІ ст.. та вступив до Мринського професійно – технічного училища № 33, де здобув спеціальність: слюсар з ремонту сільсько-господарських машин і устаткування.

По закінченні навчання у профтехучилищі був призваний на строкову військову службу у ЗСУ. Проходив навчання у військовій частині у селищі Десна, а далі служив у військовій частині міста Житомир. 

Після строкової служби працював у Київському тролейбусному ремонтно – експлуатаційному ДЕПО №1 слюсарем.Іван був дуже працьовитим, добрим, скромним, надійним другом та люблячим сином і онуком. 
  
 05 квітня   2023 року був призваний Солом′янським РТЦК та СП міста Києва на захист України. Ваня був командирований на навчання за кордон. Після навчання проходив бойову службу в  77 - й аеромобільній бригаді на Донецькому напрямку оператором відділення протитанкових ракетних комплексів взводу вогневої підтримки другого аеромобільного батальйону.

 Із ріднею воїн спілкувався часто, крім тих днів, коли виходив на завдання на нулі. Останній дзвіночок мамі від Вані був 23 липня 2023 року. Більше мама не чула звістки від сина.

24 липня 2023 року під час оборони України від російського ворога на Донецькому напрямку загинув старший солдат  77 – ї аеромобільної бригади  Лозицький Іван Володимирович, 10. 08. 2001 р.н..

 У Воїна залишились батьки, брат, дідусь та дві бабусі.
  
Вічна пам'ять та слава українському Захиснику! 

   Схиляємо голову в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю!!

ЗУСТРІЧ ІВАНА ЛОЗИЦЬКОГО "ЖИВИМ" КОРИДОРОМ, ЧИН ПАНАХИДИ, ВІДСПІВУВАННЯ В ЦЕРКВІ,  ПРОЩАННЯ ПОПЕРЕДНЬО ЗАПЛАНОВАНО НА 31 СЕРПНЯ 2023 РОКУ.

ПРОСИМО ГІДНО ЗУСТРІТИ  і провести в останню дорогу "ЖИВИМ" КОРИДОРОМ ІВАНА ЛОЗИЦЬКОГО 
за маршрутом:

12.10 - траса Київ - Бачівськ (Красносільське)

12.20 - вул. Миру

12.30 - вул. Шатура

13.00 - вул. Миру

13.15 - Церква

14.00 - вул. Миру
 
14.10 - вул. Шевченка (місцеве кладовище).

Найщиріші співчуття родині і всім, хто мав за честь бути другом цій Великій людині зі щирим великим серцем…

Герої не вмирають, вони вічно житимуть у наших розбитих серцях.