Шановні педагоги, дорогі учні!

Перший день завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті в школі знання – це той компас, який допоможе орієнтуватися в океані життя. Тож сьогодні, 1 вересня , сердечно вітаю вас із початком нового навчального року!

Я бажаю всім, хто сьогодні здобуває освіту, пишатися часом, проведеним у стінах ваших навчальних закладів. Цінуйте своїх учителів — людей, які вкладають у кожного з вас частинку серця, поважайте батьків, однокласників. Будьте впевнені у власних силах і здібностях.

Хочу висловити  велику вдячність  шановним учителям за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння.

Нехай ваша складна, але благородна праця збагачує знаннями й мудрістю нові покоління, а вам самим приносить щастя і задоволення.

Зичу всім школярам сміливості й упевненості в собі, високого натхнення в пізнанні світу, захопливих відкриттів і нових перемог у новому навчальному році!

Є велика надія на те, що школярі, вихованці дошкільних навчальних закладів територіальної громади, докладуть усіх зусиль та умінь для опанування знаннями, які допоможуть нашій Україні стати справді європейською державою. Здоров’я Вам і благополуччя! Миру і любові!

З повагою, сільський голова Віктор Бондаренко 

                                        Фото без опису