Працівники Комарівської сільської ради брали участь в урочистому заході до Дня захисників і захисниць України в с. Пам’ятне біля меморіального комплексу «Пам’яті Героїв Крут».
Начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун привітав наших захисників зі святом, побажав міцного здоров’я та найскорішої Перемоги, й вручив Подяки начальника РВА.
«Сьогодні важливий день для всіх українців – день, який знаменує нашу національну силу. Я щиро вітаю наших захисників і захисниць із святом та дякую Збройним силам України. Вашій відвазі та героїзму немає меж, шановні наші захисники. Ви мужньо бороните нашу країну та стримуєте ворожу навалу. Шкода, що у боротьбі за свою незалежність та волю ми втрачаємо найцінніше – найкращих синів і доньок нашої держави», - наголосив Григорій Ковтун.
Голова Ніжинської районної ради Анатолій Красносільський також привітав усіх захисників зі святом та відзначив Подяками військовослужбовців.
Присутні хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих, хто в усі часи стояв на захисті України, опісля поклали квіти до підніжжя меморіального комплексу.
Заупокійну літію за всіма загиблими захисниками відслужив отець Михаїл, настоятель Свято-Покровського храму в м. Ніжині.Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису