1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Комарівська сільська рада вул. Соборна, 4, с. Комарівка, Ніжинський район, Чернігівська область, 16442; код за ЄДРПОУ — 04412225; категорія замовника — відповідно до пункту 1 частини 1 статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII (із змінами) – «органи місцевого самоврядування».

 

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):   Автомобіль (мікроавтобус)  Renault Trafik (або еквівалент), що був у використанні (код за ЄЗС ДК 021:2015:34110000-1 — Легкові автомобілі). Поділ на лоти предмету закупівлі не передбачено.

  

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: закупівля проводиться за кошти місцевого бюджету. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі відповідно до вимог чинного законодавства України та потреб замовника з метою виконання цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Комарівської сільської територіальної громади на 2023 – 2025 роки.

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі викладені в додатку до тендерної документації. У разі, якщо інформація про необхідні технічні характеристики предмета закупівлі містить посилання на конкретну торгівельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тим предмета закупівлі, джерело його погодження або виробника, мається на увазі «або еквівалент».

 

Процедура відкритих торгів  з особливостями застосована відповідно до     Закону України «Про публічні закупівлі» та нормативно – правових актів України, що стосуються закупівель в період дії воєнного стану.        

 

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі: 600 000,00 грн. з ПДВ в тому числі кошти місцевого бюджету в сумі 7250,00грн. та кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості в сумі 592750,00грн.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі та розмір бюджетного призначення: Очікувана вартість предмета закупівлі визначена з урахуванням потреби замовника шляхом пошуку збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару ( тобто інформація про ціни, що містяться в мережі Інтернет у відкритому доступі, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозорро», тощо).  Розмір бюджетного призначення по КЕКВ 3110 Комарівської сільської ради відповідає розрахунку видатків до кошторису на 2023 рік (загальний фонд).