Шановні аграрії! Дорогі трудівники сільського господарства!

Від імені виконавчого комітету та депутатів Комарівської сільської ради вітаю вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання. Напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку громади, запорукою її процвітання. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії - хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох.

Нинішнього року трудівники села, керівники та фахівці господарств, сільськогосподарських організацій, фермери доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва нашої громади.

Бажаємо, щоб врожай перевищував ваші найсміливіші задуми. Спасибі вам за нелегку та потрібну всім нам працю, за підтримку захисників на передовій фронту, за розуміння та співпрацю у цей складний час!

Нехай вас оминають природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

Щиро бажаю вам щастя, здоров’я, добробуту та миру, невичерпної наснаги та подальших успіхів у ваших справах! Надійного оберегу вам, мирного світлого неба над вашими  урожайними нивами!

З повагою, сільський голова Віктор Бондаренко

Фото без опису