З першою цьогорічною сніжною негодою  впорались завдяки злагодженій роботі комунальників, аграріїв та депутатів!

Уся комунальна техніка на розчистці доріг. Підставили плече і агропідприємства. Допомагають в розчистці по селах громади.
Ще з вечора, як тільки випав сніг, комунальники Комарівської ТГ взялися розчищати дороги центру громади. Працівники ТОВ «КЕРНЕЛ»,"БМ-АГРО", "ДЕМЕТРИ", БОРЗНЯНСЬКОЇ ФІЛІЇ"УМК", "КРАСНОСІЛЬСЬКЕ МОЛОКО", "ПРОХОРСЬКЕ", ФГ "БАКЛАН і КО", ДЕПУТАТ КОМАРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ АНАТОЛІЙ ПАВЕЛКО розчищали  дороги населених пунктів.
Уже з самісінького ранку розчищені головні дороги у селах Комарівка, Прохори, Берестовець, Красносільське, Ховми, Степанівка. В Комарівці боротьбу із снігом покладено на КП "КОМФОРТ". Володимир Мозговий виїхав розчищати дороги ще вночі, аби на ранок жителі цих сіл мали змогу без перешкод дістатися місця призначення.
За будь-яких умов важливо було в першу чергу забезпечити доступ до об’єктів соціальної сфери: закладів освіти, садочків, амбаторії, ФАПів, тощо, а також забезпечити можливість проїзду громадського транспорту. Тож зрозуміло, що в першу чергу техніку спрямовують саме на ці вулиці. Тож просимо жителів зберігати спокій та проявляти терпіння, адже одна одиниця техніки не може одночасно бути в декількох місцях.

Наразі шкільні автобуси вийшли на маршрути. До закладів освіти підвезуть здобувачів освіти і дошкільнят.

Усі бюджетні заклади громади працюють. До громади поспішають мешканці поважаного віку для оформлення субсидій - традиційний вівторковий аншлаг! Багато відвідувачів. Хліб підвезено в магазини громади. Це означає, що проїзд забезпечений.

Наразі електропостачання практично відновлене в усіх населених пунктах громади. Бригади електриків працюють в посиленому режимі.

Працюємо далі!
Разом здолаємо усі виклики!Фото без опису