Шановна громадо!

Виконавчий комітет Комарівської сільської ради інформує про початок проведення громадського обговорення у формі електронних консультацій щодо перейменування вулиць та провулків у населених пунктах Комарівської сільської територіальної громади.

Підстава: рішення виконавчого комітету Комарівської сільської ради від 12.01.2024 р. № 03 «Про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків у населених пунктах Комарівської сільської територіальної громади в рамках процесу декомунізації та деколонізації».

 

Організатор громадського обговорення – виконавчий комітет Комарівської сільської ради.

Громадське обговорення проводиться відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій».

 

Зауваження та пропозиції подаються протягом 60 календарних днів (двох місяців) з моменту оприлюднення цього повідомлення:

  •  в електронній формі на офіційний вебсайт Комарівської сільської ради за посиланням  https://komarivska.gromada.org.ua або на електронну пошту komarivkasr@meta.ua;
  • у письмовій формі на адресу: вул. Соборна, 4, с.Комарівка, Ніжинський район, Чернігівська область,16442.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Відповідальним за організацію та узагальнення громадського обговорення є Тетяна КУРІНСЬКА, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова топонімічної комісії.

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Комарівської сільської ради після їх узагальнення і затвердження на засіданні топонімічної комісії Комарівської сільської ради.

Додаток: перелік вулиць і провулків населених пунктів Комарівської сільської ради, запропонованих до перейменування.

СПИСОК

запропонованих до перейменування вулиць та провулків в населених пунктах Комарівської сільської ради

 

№ з/п

Існуюча назва вулиці, провулка

Населений пункт

1

вул.1-ше Травня

с.Комарівка

2

вул.30-річчя Перемоги

с.Красносільське

 

вул.Лермонтова

пров.Кошового

пров.Маяковського

3

вул.Гагаріна

с.Запоріжжя

4

вул.30-річчя Перемоги

с.Смоляж

 

пров.Радянський

пров. Першотравневий

 


Фото без опису