Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Комарівська сільська рада  підписала меморандум про співпрацю з Благодійною організацією «Благодійним фондом «Карітас Чернігів».

У рамках документу сторони об’єднують зусилля на ефективне реагування на факти порушень прав і свобод найбільш вразливої категорії населення, здійснення соціального захисту населення та соціальної роботи, організація та здійснення навчання надавачів соціальних послуг, розроблення спільних проєктів, сприяння вирішенню проблем у гуманітарній сфері, обміну практичним досвідом з отримання та проведення спільних заходів у освітянському просторі.


Практично від початку війни Благодійний фонд «Карітас Чернігів» переймається проблемами багатодітних родин та інших статусних родин та передає їм гуманітарні набори.

Волонтери БФ "Карітас Чернігів " постійно підтримують населення Чернігівщини. А благодійники, які допомагають українцям в ці нелегкі часи, наближують нашу Державу до Перемоги! 

Самоідентичність та свідомість нашого народу, у першу чергу, проявляється в готовності підтримувати один одного. Прийміть слова вдячності за вашу мужність, стійкість, чесність та відданість своїй справі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису