Фото без опису​​​​​​

Сьогодні сільський голова Віктор Бондаренко брав участь у регіональному форумі «Відновлення економіки Чернігівської області в умовах війни: діалог з бізнесом», який пройшов  в Чернігові за підтримки Проєкту USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)». Це – чергова важлива подія для Чернігівщини – деокупованої області зі значними економічними втратами. До того ж проведений захід був своєрідним майданчиком обговорення нової ініціативи, спрямованої на підтримку вітчизняних товаровиробників, – Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні»."

Представники бізнесу області мали змогу отримати консультації експертів з різних питань. Зокрема, говорили про інвестиції в умовах війни, їх страхування від воєнно-політичних ризиків, розбудову мережі індустріальних парків, можливі напрямки для розвитку експорту, діяльність торгово-промислової палати для підтримки зовнішньоекономічної діяльності, можливості для бізнесу загалом. Окремо зупинилися на грантах як від держави, так і міжнародних організацій.
Нагадаємо, що грант від держави на започаткування або розвиток бізнесу можна отримати в межах програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота». А це – від 50 тис. до 250 тис. грн, залежно від кількості створених робочих місць.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису